ELPRINCE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elprince. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 23:48 Was lekker en vers bereid
13 nov 2022 om 16:12 Minst lekkere kapsalon die ik ooit heb gegeten. Dus ik denk ik doe de extra knoflooksaus erop die ik had besteld om die smaak van de shoarma te verbergen, hebben ze humus meegegeven. Nog erger. Bezorger wel een hele aardige jongen.
11 nov 2022 om 19:52 Recommend! The chicken is very good!
6 nov 2022 om 16:49 This is the most horrible food I have ever spent €20, taste is horrible, presentations horrible. They sell hamburgers with chicken breast from Lidl, the meat fro shoarma was ugly dried flakes of meat. My advice to people ; please don't buy food here.
6 nov 2022 om 14:36 Verkeerde dingen gestuurd, fout was nooit gecorrigeerd.. 2de keer al!!!!
5 nov 2022 om 16:41 Krokante kip schotel genomen en was heel erg lekker. Goed krokant mrt lekkere arabische knoflookmayonaise. Bezorger ook zeer vriendelijk. Eten was lekker warm.
1 okt 2022 om 5:11 Kip smaakt heerlijk, indien iets niet beschikbaar is van me beslissing word ik vriendelijk gebeld met een alternatief aanbod. Friet komt heerlijk knapperig aan, lekkere wraps ik ga zeker vaker hier bestellen!
8 sep 2022 om 17:04 Achteraf nog een vraag over de bestelling dus contact opgenomen. Mevrouw aan de telefoon was enorm vriendelijk en behulpzaam. Eten was heerlijk.
19 jul 2022 om 18:44 Heerlijk eten
31 mei 2022 om 16:39 Lekkere eten!
21 mrt 2022 om 9:40 het restaurant is nasal mijn huis en het duurt heel lang
19 feb 2022 om 19:28 meat in the capsalon dry and tasteless, overall dry and tasteless